IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> PNG picture problem
Nenad Batocanin
post Nov 21 2014, 05:51 PM
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 6
Joined: 31-October 14
Member No.: 60565



Hello!

I use FastReport with Harbour, and migrate from old FastReport (Spirin's version) to Xailer version. Some reports with pictures are not properly display. For example, look at this:

http://lovor.net/u_1101.fr3

This simple report is created with older version and contains only one picture. Old version normally displays an image, but Xailer version show only empty page.

Very thankful for any help :)

regards, NB
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nenad Batocanin
post Nov 23 2014, 12:28 PM
Post #2


Newbie
*

Group: Members
Posts: 6
Joined: 31-October 14
Member No.: 60565



Ok, can someone please check (in another version of the FR) if this fr3 report is correct?

http://lovor.net/u_1101.fr3

Thanks, NB
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gpi
post Nov 24 2014, 02:30 AM
Post #3


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 2369
Joined: 11-December 08
From: Volnovakha, Ukraine
Member No.: 34112



FR 4.15.13 - works OK
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nenad Batocanin
post Nov 24 2014, 10:37 AM
Post #4


Newbie
*

Group: Members
Posts: 6
Joined: 31-October 14
Member No.: 60565



QUOTE(gpi @ Nov 24 2014, 09:30 AM) *
FR 4.15.13 - works OK


Thank you very much!
It seems that the Xailer version (4.13.1) has a problem with the display of PNG images. This confirms the changelog:

version 4.15
---------------
- TfrxEmailExport.UseMAPI property renamed TransportType
- fixed overlapping OS/2 table in font packing subsystem
- fixed memory leaks in font packing subsystem
+ Added Embarcadero RAD Studio XE5 support
+ Added Internal components for FireDac database engine
+ fixed bug with images in PDF export for OSX viewers
+ Added ability to set font charset to default in Style Editor
- fixed duplex problem when printing several copies of the report
- fixed problem with PNG images
- fixed problem with TfrxPictureView transparent
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Time is now: 20th June 2019 - 01:13 PM